Amadi Hotels

Amadi Hotels bied twee luxe 4-sterren hotels met 67 en 88 royale kamers met een fantastisch uitzicht.

Wanneer u opzoek bent naar een ideaal en comfortatief verblijf in Amsterdam bied Amadi Hotels bij uitstek hier de geschikte locaties voor aan. Het Amadi Park hotel gelegen in de binnenstad van Amsterdam, beschikt over 33 luxe kamers en een zeer vriendelijke bereikbaarheid voor bezichtigingen en uitstapjes in de binnenstad. Ook kunt u terecht bij het Amadi Panorama hotel. Dit hotel kunt u vinden op Amsterdam IJburg.

67 royale kamers met een panoramisch uitzicht waarbij u uitkijkt over het IJ van Amsterdam. Beide hotels zijn voorzien van zeer moderne hotel kamers met alle benodigdheden die wij vandaag de dag als luxe of comfortabel kunnen beschouwen. De Amadi hotel ketens richten zich voornamelijk op duurzaamheid, waarbij u moet denken aan de besparing op energie zoals gas, water en licht, maar ook het voorzien van biologische en fair-trade producten waaronder


Hotel marketing, het verhogen van de bezettingsgraad

Voor Amadi Hotels heeft Cruzado zorg gedragen om de acquisitie voor zowel online als offline te managen en uit te voeren. Nieuw opgezette websites met als doel bereikbaar te zijn in Nederland, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italie, Spanje, Turkije, Rusland en China.

Omdat Cruzado erg nauw betrokken is geweest bij de opbouw van het Amadi Panorama hotel in Mei 2015, heeft Amadi Hotels de voorkeur gegeven om ons het ICT netwerk deels te laten beheren en in goede banen te lijden. Een intranet omgeving waarbij diverse iMac computers voor gebruik van het personeel gekoppeld moesten worden aan een server omgeving voor een stabiel netwerk binnen en buiten het Hotel. Tevens heeft Cruzado in een later stadium ook de benodigdheden voorzien voor het Amadi Park hotel.

Reserveer of boek een kamer en geniet van een uitmuntend verblijf in Amsterdam, of bezoek de website voor meer informatie.

amadi-hotels-panorama-junior-suite

amadi-hotels-panorama-amsterdam


Website


www.amadihotels.com


Cli├źnt


https://www.cruzado.nl/wp-content/uploads/2016/08/amadi-hotels.png

Geïnteresseerd?
Cruzado biedt hulp in ondersteuning, services en trainingen om ervoor te zorgen dat u succes blijft behalen
binnen uw branche gebaseerd op online bezoekers of online sales.

Contact opnemen