cruzado-google-partner-badge

Gecertificeerd Google Partner

Eind vorig jaar heeft Google zijn keurmerken omgezet naar een officiële Google Partner-badge. Geen certified partner -en/of AdWords specialist-badge, maar één alles omvattende Partner-keurmerk.

Cruzado heeft zich in de afgelopen twee jaar voor diverse klanten ingezet om AdWords campagnes te optimaliseren, monitoren en beheren. Deze inzet wordt nu beloond door Google. Over enkele weken mag Cruzado zich profileren als gecertifieerd zakenpartner. Daarnaast geeft Google ons nu extra gereedschappen om AdWords campagnes nog beter te analyseren, maar vooral ook de online behoeften van nieuwe en bestaande accounts nog verder te optimaliseren.

Vereisten voor een Google-partner status

 • Een volledige geoptimaliseerd bedrijfsprofiel
  (specialisaties en bedrijfsinformatie zijn geverifieerd binnen het Google Partner Search-programma)
 • Het behalen van alle Google AdWords certificaten
  (aan kunnen tonen van gedegen kennis van zaken omtrent alle functionaliteiten binnen de advertentiemarkt)
 • Voldoen aan het minimale AdWords-uitgaven vereiste
  (een stabiele activiteit van ons online media bureau met een minimale uitgaven vereiste van 100.000 euro aan de hand van ons accountbeheer)
 • Implementatie van aanbevolen praktische tips
  (het vermelden van updates, tips, research en aanpassingen van de bewegingen van de advertentiemarkt aan al onze klanten accounts)

Bent u benieuwd welke mogelijkheden wij kunnen bieden in het opzetten van AdWords-campagnes of het behalen van een groter rendement uit uw bestaande campagnes? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag direct vrijblijvend een voorstel aan en ontvang binnen 24 uur een prijsindicatie of gedetailleerd advies-rapport.

Geïnteresseerd?
Cruzado biedt hulp in ondersteuning, services en trainingen om ervoor te zorgen dat u succes blijft behalen
binnen uw branche gebaseerd op online bezoekers of online sales.

Contact opnemen