Dani About Food

Exclusieve catering voor zakelijk- en privé evenemeten

Dani About Food, de food cateraar voor het hoge segment die van culinair eten houdt. Catering voor zakelijke- en privé evenementen, uniek maatwerk voor elke individuele opdrachtgever. Een event met catering van Dani About Food staat voor culinaire inspiratie en beleving, voor details in kwaliteit en persoonlijke aandacht op sterrenniveau. Cruzado heeft hierin de taak gehad om met behulp van foodfotografie en het verzamelen van hoogwaardig beeldmateriaal in de catering branche, hiermee een nieuwe huisstijl op te richten en een persoonlijke website van hoog niveau. De exclusive evenementen en de daarbij behorende gerechten spreken tot verbeelding en vanuit deze visie hebben wij hierop de website, maar ook reclame materiaal als brochure’s en receptenkaarten tot uiting weten te brengen.


Abstract huisstijl en logo ontwerp

Een jonge hippe foodcateraar die voor groot publiek de meest hoogstaande gerechten serveert. U kunt hierbij denken aan chique, maar dat is toch niet meer van deze tijd? Theoretisch gaat uw gedachte misschien uit naar een iets klassiekere stijl, maar omdat Cruzado niet werkt volgens de norm, wij de personnen en de gedachtegang achter de firma Dani About Food proberen te achterhalen om vervolgens een passend stijl op aan te kunnen sluiten welke zich in een uniek spectrum verleent aan in dit geval de food branche.


Website optimalisatie voor food marketing

Een responsive website, geoptimaliseerd voor vindbaarheid in de Google of Bing zoekmachine, om gericht de markt te benaderen die aansluit bij culinaire catering service van een jonge exclusieve en hippe cateraar. Als potentiële klant in de vorm van een zakelijk event of een particuliere bruiloft, verjaardag of een private dining, wilt u graag weten welke cateraar zich verleent aan hetgeen u wilt organiseren.

culinair catering

food website marketing


Website


www.daniaboutfood.nl


Cliënt


https://www.cruzado.nl/wp-content/uploads/2019/04/dani-about-food-logo.jpg

Geïnteresseerd?
Cruzado biedt hulp in ondersteuning, services en trainingen om ervoor te zorgen dat u succes blijft behalen
binnen uw branche gebaseerd op online bezoekers of online sales.

Contact opnemen