De Nieuwe Jeugd

Antiek meubilair gerestaureerd naar een nieuwe jeugd

ontwerp logo logo ontwerp

De Nieuwe Jeugd is gespecialiseerd in het restaureren en repareren van oud en antiek meubilair. Oude of kapotte meubels weer een nieuw leven te geven om vervolgens weer aan te sluiten op het interieur. Bijpassend binnen de organisatie heeft Cruzado voor hen een nieuwe huisstijl ontwikkeld, een logo ontwerp waarbij de identiteit van de onderneming voorop staat en waarbij we oud- nieuw een hedendaagse uitstraling hebben gegeven die mee strookt binnen hun dienstverlening.


Marketing website elementen in een vintage ontwerp

Verschillende marketing website elementen zijn ontworpen om de website bezoeker te informeren met wat De Nieuwe Jeugd kan betekenen voor oude en of defect meubilair. Een vintage uiterlijk heeft hiermee de doorslag gegeven om datgene te realiseren als in wat de opdrachtgever in eerste instantie in gedachte had. Het ontwerp is daarmee ook bedoelt om goed te spiegelen daar waar de potentieel klant of bezoeker problemen in ervaart t.a.v. meubels of antieke waren en daar waar De Nieuwe Jeugd voor hen een maatwerk oplossing kan aanbieden.

website marketing elementen

elementen website marketing


Website bouwen voor een gebruikersvriendelijke ervaring

Gezien de commerciële markt wordt benaderd als doelgroep van de organisatie De Nieuwe Jeugd, heeft Cruzado een gebruiksvriendelijke en userfriendly website ontwikkeld die zich met name verleent voor iPad of tablet bezoeken. Gemakkelijk en overzichtelijk kunnen navigeren, koppelingen met marktplaats advertenties en voorzien van goed ingerichte SEO of zoekmachine optimalisatie voor een hoge lokale vindbaarheid op het internet.

gebruikersvriendelijke website

userfriendly website bouwen


WebsiteCliënt


https://www.cruzado.nl/wp-content/uploads/2019/04/de-nieuwe-jeugd-logo.png

Geïnteresseerd?
Cruzado biedt hulp in ondersteuning, services en trainingen om ervoor te zorgen dat u succes blijft behalen
binnen uw branche gebaseerd op online bezoekers of online sales.

Contact opnemen