Evergreen Cilinders

Evergreen Cilinders is expert op het gebied van ontwerp, productie, modificatie en onderhoud van hydraulische cilinders.

responsive WordPress website development

Voor het vernieuwen van de website, het aanpassingen en verfrissen van de huidige bedrijfsidentiteit in de bestaande drukwerkbestanden als visitekaarten, briefpapier, vervolgpapier, enveloppen en verpakkingstape heeft de firma Evergreen Cilinders ons ingeschakeld om mee te denken in het aanpassen van de acquisitie, waarna wij vervolgens onze ideeën mochten uitvoeren tot realisatie.

repsonsive website


Drukwerk reclame voor beurs en event marketing

Evergreen Cilinders is een aannemelijke speler in de metaalbranche, zo houden zij zich vooral bezig met het ontwerpen en produceren van hydraulische cilinders en het repareren en modificeren van bestaande of gebruikte cilinders. Deze cilinders worden veelal gebruikt in de bagger, offshore, civiele industrie en voor hijf-, hef- en perswerktuigen. Gezamenlijk hebben Cruzado en Evergreen handen in elkaar geslagen om niet alleen de merk identiteit te vernieuwen, maar ook doormiddel van het opmaken van reclame folders, brochures en evenement en beursmateriaal, hiermee de verkooporganisatie binnen Evergreen een professionele verduidelijking mee te geven, die men weer kan projecteren op de metaal of hydraulische markt.

Bekijk de officiële website van Evergreen Cilinders B.V.

brochure huisstijl

huisstijl folder

auto belettering

evergreen bumper


Video promotie content marketing campagne

Voor Royal Boskalis heeft Evergreen onlangs bodemdeur cilinders voor de Hopper Barge overhaalt, gerepareerd en ge-maintained voor een nieuwe lange periode stabiliteit. Cruzado was hierbij en heeft deze werkzaamheden in kaart gebracht van begin tot eind station. Via video content creatie die ingezet wordt door Evergreen’s social media kanalen wordt doormiddel van online promotie een groot bereik geïnformeerd in hoever de dienstverlening van Evergreen gaat tot het realiseren van zulke grote projecten.

Geïnteresseerd?
Cruzado biedt hulp in ondersteuning, services en trainingen om ervoor te zorgen dat u succes blijft behalen
binnen uw branche gebaseerd op online bezoekers of online sales.

Contact opnemen