Flying Flavours

Flying Flavours, onderdeel van Multicatering, brengen de meest authentieke recepten naar Nederland van Indonesië tot Suriname.

food marketing website

In het teken van de Horecava beurs 2017 RAI Amsterdam, heeft Cruzado een nieuwe identiteit gegeven aan een reeds nieuw gelanceerd product van de firma Multicatering gevisualiseerd, namelijk ‘Flying Flavours’. Een verlengstuk van de offline identiteit en product marketing gericht naar groothandelaren in de voedselketen. De nieuwe website is het startpunt waar nieuwe producten worden weergegeven ten behoeven van de voedselbranche voor het achterhalen van informatie betreffende de soorten smaken, verpakkingen en productinformatie als ingrediënten, inhoud en voedselallergieën.

food product marketing

marketing voedselketen


Foodmarketing, globalisering van Hollands geproduceerde wereldgerechten

Van Indonesië tot Suriname, Flying Flavours vliegt overal naartoe om de meest authentieke recepten te bemachtigen. Een rijkdom van de exotische keukens. Genieten in een oogwenk van een maaltijd of snack met karakter, originele kruiden en specerijen. Dankzij de nieuwe huisstijl, het opschalen van de foodmarketing, presenteert Flying Flavours zich als een ervaren speler en als respectabel label in de foodmarkt.

foodevent flyingflavours

foodmarketing


Website


www.flyingflavours.com


Cliënt


https://www.cruzado.nl/wp-content/uploads/2017/01/flying-flavours-company-logo.png

Geïnteresseerd?
Cruzado biedt hulp in ondersteuning, services en trainingen om ervoor te zorgen dat u succes blijft behalen
binnen uw branche gebaseerd op online bezoekers of online sales.

Contact opnemen