K-SWISS GEN-K Campagne

Voor de nieuwe generatie van ondernemers

fashion marketing website

Als follow-up in de marketing en promotie voor KSGB International, heeft Cruzado wederom een bijdrage geleverd in het opzetten van de GEN-K marketing campagne voor K-SWISS Global. GEN-K staat voor generatie K, de nieuwe generatie van ondernemers, gedragen door ondernemers. Een vernieuwde collectie binnen het casual schoenen assortiment van het originele tennis merk K-SWISS.


Gebruikersvriendelijke E-commerce webshop landingspagina’s

Landingspagina’s als extra verlengstuk binnen de marketing campagne, aansluitend op het bestaande e-commerce webshop platform van kwsiss.com. Responsive layouts, geoptimaliseerde web-content voor een gebruikersvriendelijke omgeving aan de website bezoeker.

marketing campagne fashion


Instagram marketing promotie’s

Binnen de K-SWISS organisatie wordt er gewerkt met influencers, uit eigen netwerk, maar ook daarbuiten als extra draaipunt binnen de marketing campagnes. Deze essentiele marketing assets ook wel genoemd, kunnen voor een groter bereik zorgen bij het publiceren of promoten van een nieuwe marketing campagne zoals de GEN-K campagne. Aansluitend hierop heeft Cruzado beeldmateriaal zodanig geoptimaliseerd voor hedendaagse apparaten zoals smarthphone’s, tables, televisies,laptops en computer beeldschermen op deze vorm van content in te kunnen zetten in social media campagnes als instagram marketing promotie’s en facebook marketing ads.

instagram marketing


Marketing video content voor promotie en campagne verlengstuk

Aansluitend binnen de 360 graden marketing campagne heeft Cruzado met behulp van een content creator, diverse video content marketing publicaties ontworpen die tevens worden ingezet in social media marketing, drip campagnes en televisie marketing waaronder ingekochte reclame blokken.


WebsiteCli├źnt


https://www.cruzado.nl/wp-content/uploads/2017/01/kswiss-logo-corp.png

Geïnteresseerd?
Cruzado biedt hulp in ondersteuning, services en trainingen om ervoor te zorgen dat u succes blijft behalen
binnen uw branche gebaseerd op online bezoekers of online sales.

Contact opnemen