K-SWISS Knitshot Campagne

100% investeren in Tennis Sport om een bijdrage te verlenen aan iedere tennis speler om te winnen

k-swiss-knitshot-responsive-website-ipad

In de afgelopen 50 jaar heeft K-SWISS de meest innovatieve en van hoge kwaliteit tennis schoenen gefabriceerd in de sport-branche met het beste comfort en een consistente fit. De nieuwe mannen Knitshot is ontworpen voor de speler die op zoek is naar de beste technologie die een performance tennisschoen kan bieden, waaronder geavanceerde materialen voor een superieur comfort en stabiliteit.

De Knitshot heeft een nieuwe laser geconstrueerde K-NIT materiaal dat direct is gebreid aan de bovenkant van de schoen voor een comfortabel gevoel.


360 graden Marketing campagne voor de sportbranche

Voor de K-SWISS Knitshot campagne heeft Cruzado diverse onderdelen tot stand gebracht binnen de 360º marketing. Via de nieuwe Knitshot landingspagina heeft de website bezoeker de mogelijkheid om alle nieuwe ins- en outs over de Knitshot tennisschoen te bekijken met functie’s als geïntegreerde video playback, single-pagina scroll down, uitgelichte Knitshot features opgemaakt uit diverse layers en design-technisch de look en feel van de originele K-SWISS identiteit.+


WebsiteCliënt


https://www.cruzado.nl/wp-content/uploads/2017/01/kswiss-logo-corp.png

Geïnteresseerd?
Cruzado biedt hulp in ondersteuning, services en trainingen om ervoor te zorgen dat u succes blijft behalen
binnen uw branche gebaseerd op online bezoekers of online sales.

Contact opnemen