Liv&Joy

Personal coaching in de Haarlemmermeer

liv&joy ipad tablet website

Samen stellen van doelen om deze vervolgens gezamenlijk te behalen. Liv&Joy Personal coaching Haarlemmermeer heeft als doelstelling om door middel van training en doorzettingsvermogen, gezamenlijk de eindstreep te behalen. Met deze ambitieuze manier van bedrijfsvoering heeft Cruzado onder meer hetzelfde streven aangehouden bij de follow-up in zichtbaarheid op het internet, herhaling in marketing onderdelen en visuele tastbaarheid in merk beleving (offline).

liv&joy website smarthphone iphone


Offline marketing communicatie onderdelen

Wanneer je met klachten zit of bepaalde doelen in het leven na wilt streven, maar daar om één of andere manier niet aan toe komt of moeite hebt om dit alleen te verwezenlijken helpt Liv & Joy Personal training Haarlemmermeer je om je verder te helpen of uiteindelijk te assisteren om deze doelen te behalen. Alvorens je in een hulp traject belandt wil je hier natuurlijk goed over geïnformeerd worden en wellicht hier opvolgend in kunnen schrijven of de voorwaarden die in ieder opzicht gezamenlijk afgestemd kunnen worden om misverstanden te voorkomen, maar ook om je doelen vast te leggen zodat er gezamenlijk handvatten worden gesmeden en een start te kunnen maken in je nieuwe levensstijl. Cruzado heeft Liv&Joy geholpen bij het bedenken en realiseren van o.a. intake en inschrijf formulieren, informatie brochures en hulpgidsen en overige materiaal binnen de bedrijfsvorm van deze Personal Coaching organisatie.

intakeformulier liv&joy brochure folder liv&joy


Marketing programma Personal Coaching

Manon van der Meer Masseurs, hoofdbegeleider en tevens oprichtster van Liv&Joy Personal Coaching Haarlemmermeer heeft als doelstelling de Haarlemmermeer en omstreken meer bewustzijn, wilskracht en doorzettingsvermogen te bieden op het gebied van fysieke trainingen, mentale coaching, voedingsadvies en behandelingen bij pijn klachten. Binnen deze Branche is Manon een vooruitstrevend persoon met vele jaren ervaring als sportinstructeur en niet te vergeten deelgenomen aan de Olympische Spelen van Atlanta in 1996. Om de kwaliteit van haar diensten te kunnen waarborgen staat Liv & Joy op diverse beurzen en evenementen als de Fitfair en de Nationale Sport Expo om niet alleen een doelgroep te bereiken, maar ook voor het verhogen en verbreden van de dienstverlening binnen haar organisatie. Om deze reden heeft Cruzado verschillende marketing onderdelen ontwikkeld die kunnen helpen bij de zichtbaarheid van Liv&Joy op evenementen, maar ook het maken van reclame voor, na en tijdens trainingen of bootcamps door middel van t-shirt bedrukking, zuilreclame en beursstand reclame, flyer bedrukking en social media campagnes.

shirtbedrukking sport livjoy rolbanners beurs sport livjoy


WebsiteCliënt


https://www.cruzado.nl/wp-content/uploads/2019/04/liv_joy_logo.png

Geïnteresseerd?
Cruzado biedt hulp in ondersteuning, services en trainingen om ervoor te zorgen dat u succes blijft behalen
binnen uw branche gebaseerd op online bezoekers of online sales.

Contact opnemen