Oranjestate vastgoed

Oranjestate Vastgoed is een dienstverlener op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed in de regio Leiden, Duin- en Bollenstreek en de Haarlemmermeer.

Een duidelijk overzichtelijke website waarbij gebruikersvriendelijk voor zowel de beheerder als de eindgebruiker voorop stond. Dit zijn de eisen en wensen geweest van de opdrachtgever Oranjestate. Voor deze partij heeft Cruzado zich verdiept in de wereld van vastgoed, het aanbieden van winkelruimtes en bedrijfspanden voor de commerciële en zakelijke markt.

De website bestaat uit een informatieve homepagina waarin de bezoeker snel kan navigeren naar de dienstverlening of het aanbod huur en verkoop van Oranjestate vastgoed. Een aanbodpagina met filter mogelijkheden om onderscheid te kunnen maken uit huur-verkoop, oppervlakte-grootte, locatie, soort ruimte en de huur of verkoop prijs.


Vastgoed marketing binnen Leiden en omgeving

Oranjestate vastgoed werkt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers en bieden een breed commercieel aanbod in zowel kantoren, bedrijfsruimten, winkelruimten maar zijn ook het aanspreekpunt als het gaat om horecaobjecten en beleggingen. Naast de groei van Oranjestate binnen de makelaar branche, heeft Cruzado men name de nieuwe website klaargestoomd voor het lokaal doorgroeien en bekend kunnen maken van onroerend goed dat door 3rden wordt aangeboden. Aansluitend met geoptimaliseerde vastgoed marketing campagne’s zal de Firma Oranjestate genieten van een goede vindbaarheid binnen de zoekmachine en via lokale marketing sneller de ideale partij zijn om mee te kunnen schakelen voor de huur of verkoop van vastgoed.

Bezoek de officiële website van Oranjestate vastgoed.

vastgoed website


WebsiteCliënt


https://www.cruzado.nl/wp-content/uploads/2017/01/oranjestate-vastgoed-logo.png

Geïnteresseerd?
Cruzado biedt hulp in ondersteuning, services en trainingen om ervoor te zorgen dat u succes blijft behalen
binnen uw branche gebaseerd op online bezoekers of online sales.

Contact opnemen