Sportacademy Sellak

Fanatiek en recreatief, Sportacademy Sellak levert gevarieerde lessen van Kickboksen,
Bokzaktraining, MMA, Bootcamp en Personal training.

Op zoek naar een echt workout ervaring? Sportacademy Sellak, opgericht door founder Ibrahim Sellak, een van origine MMA vechter die meer in zijn mars had dan enkel het behalen van Nederlandse en Europese titels in de categorie 75kg.

Sportacademy Sellak is inmiddels uitgegroeid tot de grootste sport academy in de Haarlemmermeer en omgeving. Het ontwikkelen van kracht en conditie in de vormen van kickboksen, bokzak trainingen, personal training, bootcamp sessie en natuurlijk MMA trainingen.


Online acquisitie

Een belangrijk visueel onderdeel in de marketing strategie is duidelijkheid voor de bezoeker en eventueel geïnteresseerde recreant. Vanwege deze reden besloot Cruzado het gehele dienstaanbod van Sportacademy Sellak door middel van een video productie in beeld te brengen.

Een duidelijke navigeer-bare website die voldoet aan alle hedendaagse eisen voor zowel de standaard computers of laptops en alle mobiele apparaten momenteel in omloop. Overzichtelijke lestijden gepresenteerd in een lesrooster en een media gallerij om sfeer te ervaren van wat men allemaal kan verwachten binnen deze sport academy.

Bekijk de video productie van Sportacademy Sellak of zie de officiële website voor meer informatie.

Geïnteresseerd?

Voor hulp bij het creëren van een online identiteit
en het positioneren van uw onderneming op het internet.

Hoofdkantoor

Gersteweg 21, 2153 GH
Nieuw-Vennep, Nederland
Routebeschrijving

(+31) 252 682 920
info@cruzado.nl

Ontvang onze Nieuwsbrief

Laat uw e-mail adres achter en blijf op de hoogte van onze research en updates.