Sportacademy Sellak

Fanatiek en recreatief, Sportacademy Sellak levert gevarieerde lessen van Kickboksen,
Bokzaktraining, MMA, Bootcamp en Personal training.

sport marketing

Op zoek naar een echt workout ervaring? Sportacademy Sellak, opgericht door founder Ibrahim Sellak, een van origine MMA vechter die meer in zijn mars had dan enkel het behalen van Nederlandse en Europese titels in de categorie 75kg.

Sportacademy Sellak is inmiddels uitgegroeid tot de grootste sport academy in de Haarlemmermeer en omgeving. Het ontwikkelen van kracht en conditie in de vormen van kickboksen, bokzak trainingen, personal training, bootcamp sessie en natuurlijk MMA trainingen.


Marketing in de sportbranche, ledenwerving en online gebruikersgemak

Een belangrijk visueel onderdeel in de marketing strategie is duidelijkheid voor de bezoeker en eventueel geïnteresseerde recreant. Vanwege deze reden besloot Cruzado het gehele dienstaanbod van Sportacademy Sellak door middel van een video productie in beeld te brengen.

Een duidelijke navigeer-bare website die voldoet aan alle hedendaagse eisen voor zowel de standaard computers of laptops en alle mobiele apparaten momenteel in omloop. Overzichtelijke lestijden gepresenteerd in een lesrooster en een media gallerij om sfeer te ervaren van wat men allemaal kan verwachten binnen deze sport academy.

sport marketing academy

Geïnteresseerd?
Cruzado biedt hulp in ondersteuning, services en trainingen om ervoor te zorgen dat u succes blijft behalen
binnen uw branche gebaseerd op online bezoekers of online sales.

Contact opnemen