cruzado-google-partner-badge

Organisatie verbeteringen en succesverhalen in Facebook marketing

De laatste trends en strategieën werden besproken tijdens het evenement ‘Facebook boost your Business’ gehost in het Spoorwegmuseum, Utrecht, met diverse sprekers en succesverhalen van o.a. Indusigns en Aurum Brothers.

Op dit moment zijn er miljoenen bedrijven vertegenwoordig die Facebook als medium hiervoor gebruiken. Meer dan 2 miljard mensen bezoeken Facebook vandaag de dag en kunnen dus worden bereikt doormiddel van facebook campagnes en social media advertenties. De facebook gebruiker, welke informatie verstrekt, verbinding zoekt met andere gebruikers, plaatsen en lokale bedrijven volgen zijn met deze activiteiten de bron waarin je als organisatie de behoefte kunt achterhalen om jouw onderneming te doen vergroten dan wel het versterken van de bedrijfsidentiteit.

Social media strategie

Tijdens het Facebook evenement ‘Boost your Business’ zijn verschillende workshops en seminars gegeven waarin de mogelijkheden zijn besproken die Facebook aanbied voor bedrijven. Arno Lubrun, directeur Facebook Benelux verteld tijdens een presentatie de belangen van een goede social media strategie en waarom Mobiele marketing inmiddels als een primaire asset is gegroeid binnen een online marketing campagne. Inmiddels bezoekt 91% van alle Facebook gebruikers het platform via mobiele apparaten.

Geïnteresseerd?
Cruzado biedt hulp in ondersteuning, services en trainingen om ervoor te zorgen dat u succes blijft behalen
binnen uw branche gebaseerd op online bezoekers of online sales.

Contact opnemen