Tuincentrum de Tuintjes

Winkelen bij de groenste winkel van Amsterdam.

Al meer dan 5 jaar is Tuincentrum de Tuintjes het lokale punt voor tuinartikelen en tuinaccessoires. De in de hoofdstad gelegen winkel(s) vormen een no-nonsense centrum waar bezoekers niet alleen hun tuin spullen kunnen aankopen, maar ook welkom zijn voor advies en informatie over planten en bloemen soorten. Tuincentrum de Tuintjes heeft Cruzado uitgedaagd voor een vernieuwde bedrijfsidentiteit.


Responsive website voor optimale gebruikers ervaring

Even gauw op zoek gaan naar voeding voor de planten in je tuin, even gauw een barbecue setje vinden om aan de gezelligheids criteria te voldoen met dat mooie weer. Secundaire producten worden vandaag de dag veelal op mobiele apparaten vergeleken en aanschaft. Om die reden hebben wij een responsive website ontwikkeld voor Tuincentrum de Tuintjes die voldoet aan de hedendaagse technieken, maar waarbij de mobiele gebruikerservaring van een website bezoeker het meest belangrijke is.Offline drukwerk voor lokale marketing promotie

Met de nieuwe merkidentiteit van de winkel heeft Cruzado gezorgd voor meer naamsbekendheid op het internet. Diverse marketing elementen werden ontworpen, give-aways zijn nu een optie geworden en online campagne’s zijn geactiveerd om lokaal het assortiment van Tuincentrum de Tuintjes meer onder de aandacht te brengen.

offline marketing drukwerk


Website


www.de-tuintjes.nl


Cli├źnt


https://www.cruzado.nl/wp-content/uploads/2018/05/082317_CRU_DeTuintjes_Logo-320x130.png

Geïnteresseerd?
Cruzado biedt hulp in ondersteuning, services en trainingen om ervoor te zorgen dat u succes blijft behalen
binnen uw branche gebaseerd op online bezoekers of online sales.

Contact opnemen