webhosting

Webhosting

Steeds vaker ondervinden wij klachten of slechte ervaringen op het gebied van webhosting of domeinhosting die gedeeld worden door onze nieuwe opdrachtgevers.

Door middel van deze negatieve berichten die invloed hebben op het functioneren van de online diensten van uw bedrijf, dan wel de betrouwbaarheid en stabiliteit van gevoelige informatie, zet Cruzado zich steeds meer in om niet alleen voor opdrachtgevers waarbij wij de online acquisitie voor hebben voorzien of reeds hebben aangepast, maar ook voor klanten die elders online diensten hebben afgenomen bij een media bureau, een zo betrouwbaar en zorgvuldige webhosting aan te bieden. Wij streven er dan ook naar alle zaken omtrent hosting en webhosting in goede banen te leiden, zonder dat de klant hier naar om hoeft te kijken.

Het beheren van de hosting diensten, ook wel “managed webhosting” genoemd, verschilt dus in alle opzichten van “dedicated” hosting, daar waar de opdrachtgever zelf voor betrouwbaarheid en zorgvuldigheid dient te zorgen. Een taak die naar ons idee bij de partij moet blijven, daar waar de bron en gegevens worden bewaard.

Binnen het managen van uw webhosting nemen wij dan ook de verantwoording voor het configureren van de hardware, het installeren en configureren van software, technische ondersteuning, patch management, onderhoud van het systeem, monitoring en updates en het voorzien van een veilige back-up van de data van uw bedrijf.

Geïnteresseerd?
Cruzado biedt hulp in ondersteuning, services en trainingen om ervoor te zorgen dat u succes blijft behalen
binnen uw branche gebaseerd op online bezoekers of online sales.

Contact opnemen